Om os
 

Chrisfish Danmark A/S har siden sin grundlæggelse i 1962 beskæftiget sig med afsætning af fisk og skaldyr til bl.a. fiskegrossister, food service kunder og supermarkeder i hele Europa. Vi opkøber, forarbejder og leverer både frosne og nyfangede kvalitetsfisk, samt producerer og sælger rejer, samt andre skaldyrsprodukter i lage.
 

Hos Chrisfish Danmark er kvaliteten altid i højsæde. Kvalitetssikkerhed er derfor også et nøgleord i vores virksomhed; for os er det vigtigt, at vores produkter lige fra ferske fisk til rejer i lage altid er identiske med høj kvalitet og gode smagsoplevelser.
 

Vi har fokus på dig som kunde og derfor er det naturligt at vi møder vores kunder med respekt, forståelse og fleksibilitet. Vi er ligeledes en virksomhed med øje for menneskelige værdier. Vores medarbejdere er et særdeles vigtigt aktiv og derfor tager vi et engageret ansvar for at skabe gode arbejdsvilkår for alle. Vi tror nemlig på, at et godt arbejdsmiljø, med glade medarbejdere, bidrager til en endnu bedre service og tilfredshed blandt vores kunder.