Certificeringer


For at sikre vores kunder høj produktkvalitet er vi certificeret i henhold til følgende internationale kvalitetsstandarder:

 

IFS - International Food Standard


IFS er en anerkendt international fødevarestandard, der er udarbejdet af en sammenslutning af tyske, franske, og italienske supermarkedskæder for at skabe sammenligningsgrundlag og gennemsigtighed i alle forsyningsled. Standarden har som formål at sikre kvalitet og fødevaresikkerhed i detailleddet, og kravene i standarden fokuserer bla. på kvalitets- og ressourcestyring, ledelsens ansvar, personalepolitik, produktionsflow, laboratorieanalyser mm.

 

Se Chrisfish Danmarks IFS certificering


MSC - Marine Stewardship Council


MSC er en uafhængig mærkningsordning for miljøvenligt og bæredygtigt fiskeri. Der findes kun dette ene miljømærke for vildtfangede fisk, der lever op til FN’s internationale standarder for miljømærkning af bæredygtigt fiskeri. MSC blev oprindeligt etableret i 1997 i samarbejde mellem Unilever og WWF, hvorefter rådet i 1999 blev en selvstændig organisation. MSC’s formål er at fremme bæredygtighed indenfor fiskeriet på internationalt niveau, således at der ikke sker overfiskning og nedfiskning af truede arter.

MSC-mærkede fiske- og skaldyrsprodukter belønner de fiskere, der ønsker at drive et bæredygtigt erhverv, og mærkningen bekæmper effektivt ulovligt fiskeri og giver producenter og forbrugere mulighed for at træffe et bæredygtigt valg. Som vejledning til forbrugeren har MSC udviklet det blå MSC-mærke, der anvendes som mærkning på emballagen.

 

View Chrisfish Danmarks MSC certificering


ASC - Bæredygtigtfiskeopdræt


 

Se Chrisfish Danmarks ASC certificering